AthleticBIL
fix: history...
Resultat
Athletic, Resultat 2023-2024


Athletic Bilbao - Resultat 2023-2024

Athletic Bilbao är ett lag i LaLiga som har spelat 21 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Athletic har en målskillnad på 17 i dessa 21-matcher eftersom de har gjort 38 mål och släppt in 21 mål.Athletic har haft en bra säsong hittills med en vinstprocent på respektabla 57.1% (12-5-4). Denna statistik visar att Athletic har presterat konsekvent under säsongen 2023-2024, med ungefär hälften av matcherna de har spelat slutade med seger. Trots vissa utmaningar förblir Athletic och dess hängivna fans optimistiska och säkra på sina förmågor att behålla och till och med förbättra denna vinstprocent i de återstående matcherna.

Resultat för Athletic Bilbao under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Athletic i LaLiga 2023-2024? Athletic har spelat totalt 21 matcher i LaLiga LaLiga och laget har vunnit 12 matcher, förlorat 4 matcher och 5 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 17 mål från att ha gjort 38 och släppt in 21 mål.Baserat på resultaten har Athletic haft en bra säsong i LaLiga hittills. Även om Athletic har haft några starka framträdanden, har de också haft vissa inkonsekvenser i sitt spel. Laget har visat glimtar av sin potential, men har inte kunnat prestera konsekvent på en hög nivå. Spelarna i Athletic har jobbat hårt och försökt förbättra sig, men det finns fortfarande områden i deras spel som behöver förfinas. Tränarstaben, som leds av Ernesto Valverde, är medvetna om detta och arbetar på sätt att ta itu med dessa problem. Även om Athletic inte är där de skulle vilja vara just nu, är de optimistiska att de kan förbättras och spela bättre när säsongen 2023-2024 fortsätter.

Athletic Bilbao - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Athletic var 17 March 2024, vilket var för 90 dagar sedan, mot .Athletic spelade en hård match mot i en match i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Athletic kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Athletic-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Athletics starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Athletic Bilbao - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Athletic Bilbao i LaLiga 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (17 March 2024)

  Det var 90 dagar sedan Athletic hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Athletic kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (10 March 2024)

  Det var 97 dagar sedan Athletic hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Athletic kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (3 March 2024)

  Det var 104 dagar sedan Athletic hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Athletic kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (25 February 2024)

  Det var 111 dagar sedan Athletic hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Athletic kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (18 February 2024)

  Det var 118 dagar sedan Athletic hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Athletic kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.