AugsburgAUG
fix: history...
Resultat
Augsburg, Resultat 2023-2024


FC Augsburg - Resultat 2023-2024

FC Augsburg är ett lag i Bundesliga som har spelat 18 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Augsburg har en målskillnad på -7 i dessa 18-matcher eftersom de har gjort 26 mål och släppt in 33 mål.Augsburg har haft en utmanande säsong hittills med en vinstprocent på ynka 27.8% (5-6-7). Den här statistiken framhäver kampen som laget har haft under säsongen 2023-2024, med endast 5 segrar i 18 spelade matcher. Trots detta förblir Augsburg och dess hängivna fans fast beslutna att vända saker och ting och gå ut som segrare i de återstående matcherna.

Resultat för FC Augsburg under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Augsburg i Bundesliga 2023-2024? Augsburg har spelat totalt 18 matcher i Bundesliga Bundesliga och laget har vunnit 5 matcher, förlorat 7 matcher och 6 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på -7 mål från att ha gjort 26 och släppt in 33 mål.Baserat på resultaten har Augsburg haft en svår säsong hittills. De har inte kunnat prestera på den nivå de hade hoppats på, och som ett resultat har Augsburg inte kunnat uppnå de resultat de önskat. Laget har kämpat med bristande konsekvens och har kämpat för att genomföra sin spelplan effektivt. Spelarna i Augsburg har inte kunnat hitta sin rytm och har inte kunnat prestera på topp. Tränarstaben, som leds av Jess Christian Thorup, är medveten om problemen och arbetar för att ta itu med dem. Även om Augsburg inte har fått den start de ville, är de fast beslutna att vända på saker och ting och komma med bättre resultat för resten av säsongen 2023-2024. Augsburg arbetar hårt för att förbättra och ser fram emot nästa matcher i hopp om en bättre prestation.

FC Augsburg - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Augsburg var 16 March 2024, vilket var för 130 dagar sedan, mot .Augsburg spelade en hård match mot i en match i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Augsburg kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Augsburg-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Augsburgs starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

FC Augsburg - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för FC Augsburg i Bundesliga 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (16 March 2024)

  Det var 130 dagar sedan Augsburg hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Augsburg kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 137 dagar sedan Augsburg hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Augsburg kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 144 dagar sedan Augsburg hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Augsburg kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (25 February 2024)

  Det var 150 dagar sedan Augsburg hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:30 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Augsburg kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (17 February 2024)

  Det var 158 dagar sedan Augsburg hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Augsburg kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.