BournemouthBOU
fix: history...
Resultat
Bournemouth, Resultat 2023-2024


AFC Bournemouth - Resultat 2023-2024

AFC Bournemouth är ett lag i Premier League som har spelat 20 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Bournemouth har en målskillnad på -11 i dessa 20-matcher eftersom de har gjort 28 mål och släppt in 39 mål.Bournemouth har haft en utmanande säsong hittills med en vinstprocent på ynka 35% (7-4-9). Den här statistiken framhäver kampen som laget har haft under säsongen 2023-2024, med endast 7 segrar i 20 spelade matcher. Trots detta förblir Bournemouth och dess hängivna fans fast beslutna att vända saker och ting och gå ut som segrare i de återstående matcherna.

Resultat för AFC Bournemouth under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Bournemouth i Premier League 2023-2024? Bournemouth har spelat totalt 20 matcher i Premier League Premier League och laget har vunnit 7 matcher, förlorat 9 matcher och 4 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på -11 mål från att ha gjort 28 och släppt in 39 mål.Baserat på resultaten har Bournemouth haft en svår säsong hittills. De har inte kunnat prestera på den nivå de hade hoppats på, och som ett resultat har Bournemouth inte kunnat uppnå de resultat de önskat. Laget har kämpat med bristande konsekvens och har kämpat för att genomföra sin spelplan effektivt. Spelarna i Bournemouth har inte kunnat hitta sin rytm och har inte kunnat prestera på topp. Tränarstaben, som leds av Andoni Iraola, är medveten om problemen och arbetar för att ta itu med dem. Även om Bournemouth inte har fått den start de ville, är de fast beslutna att vända på saker och ting och komma med bättre resultat för resten av säsongen 2023-2024. Bournemouth arbetar hårt för att förbättra och ser fram emot nästa matcher i hopp om en bättre prestation.

AFC Bournemouth - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Bournemouth var 16 March 2024, vilket var för 130 dagar sedan, mot .Bournemouth spelade en hård match mot i en match i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Bournemouth kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Bournemouth-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Bournemouths starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

AFC Bournemouth - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för AFC Bournemouth i Premier League 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (16 March 2024)

  Det var 130 dagar sedan Bournemouth hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Bournemouth kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 137 dagar sedan Bournemouth hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Bournemouth kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 144 dagar sedan Bournemouth hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Bournemouth kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (24 February 2024)

  Det var 151 dagar sedan Bournemouth hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Bournemouth kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (17 February 2024)

  Det var 158 dagar sedan Bournemouth hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Bournemouth kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.