CardiffCDF
fix: history...
Resultat
Cardiff, Resultat 2023-2024


Cardiff City F.C. - Resultat 2023-2024

Cardiff City F.C. är ett lag i Championship som har spelat 28 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Cardiff har en målskillnad på -4 i dessa 28-matcher eftersom de har gjort 35 mål och släppt in 39 mål.Cardiff har haft en utmanande säsong hittills med en vinstprocent på ynka 39.3% (11-4-13). Den här statistiken framhäver kampen som laget har haft under säsongen 2023-2024, med endast 11 segrar i 28 spelade matcher. Trots detta förblir Cardiff och dess hängivna fans fast beslutna att vända saker och ting och gå ut som segrare i de återstående matcherna.

Resultat för Cardiff City F.C. under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Cardiff i Championship 2023-2024? Cardiff har spelat totalt 28 matcher i Championship Championship och laget har vunnit 11 matcher, förlorat 13 matcher och 4 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på -4 mål från att ha gjort 35 och släppt in 39 mål.Baserat på resultaten har Cardiff haft en svår säsong hittills. De har inte kunnat prestera på den nivå de hade hoppats på, och som ett resultat har Cardiff inte kunnat uppnå de resultat de önskat. Laget har kämpat med bristande konsekvens och har kämpat för att genomföra sin spelplan effektivt. Spelarna i Cardiff har inte kunnat hitta sin rytm och har inte kunnat prestera på topp. Tränarstaben, som leds av Erol Bulut, är medveten om problemen och arbetar för att ta itu med dem. Även om Cardiff inte har fått den start de ville, är de fast beslutna att vända på saker och ting och komma med bättre resultat för resten av säsongen 2023-2024. Cardiff arbetar hårt för att förbättra och ser fram emot nästa matcher i hopp om en bättre prestation.

Cardiff City F.C. - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Cardiff var 16 March 2024, vilket var för 36 dagar sedan, mot .Cardiff spelade en hård match mot i en match i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Cardiff kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Cardiff-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Cardiffs starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Cardiff City F.C. - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Cardiff City F.C. i Championship 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (16 March 2024)

  Det var 36 dagar sedan Cardiff hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Cardiff kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 43 dagar sedan Cardiff hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Cardiff kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (6 March 2024)

  Det var 46 dagar sedan Cardiff hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:45 på Wednesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Cardiff kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 50 dagar sedan Cardiff hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Cardiff kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (24 February 2024)

  Det var 57 dagar sedan Cardiff hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Cardiff kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.