ChelseaCHE
fix: history...
Resultat
Chelsea, Resultat 2023-2024


Chelsea F.C. - Resultat 2023-2024

Chelsea F.C. är ett lag i Premier League som har spelat 21 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Chelsea har en målskillnad på 4 i dessa 21-matcher eftersom de har gjort 35 mål och släppt in 31 mål.Chelsea har haft en bra säsong hittills med en vinstprocent på respektabla 42.9% (9-4-8). Denna statistik visar att Chelsea har presterat konsekvent under säsongen 2023-2024, med ungefär hälften av matcherna de har spelat slutade med seger. Trots vissa utmaningar förblir Chelsea och dess hängivna fans optimistiska och säkra på sina förmågor att behålla och till och med förbättra denna vinstprocent i de återstående matcherna.

Resultat för Chelsea F.C. under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Chelsea i Premier League 2023-2024? Chelsea har spelat totalt 21 matcher i Premier League Premier League och laget har vunnit 9 matcher, förlorat 8 matcher och 4 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 4 mål från att ha gjort 35 och släppt in 31 mål.Baserat på resultaten har Chelsea haft en bra säsong i Premier League hittills. Även om Chelsea har haft några starka framträdanden, har de också haft vissa inkonsekvenser i sitt spel. Laget har visat glimtar av sin potential, men har inte kunnat prestera konsekvent på en hög nivå. Spelarna i Chelsea har jobbat hårt och försökt förbättra sig, men det finns fortfarande områden i deras spel som behöver förfinas. Tränarstaben, som leds av Mauricio Pochettino, är medvetna om detta och arbetar på sätt att ta itu med dessa problem. Även om Chelsea inte är där de skulle vilja vara just nu, är de optimistiska att de kan förbättras och spela bättre när säsongen 2023-2024 fortsätter.

Chelsea F.C. - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Chelsea var 16 March 2024, vilket var för 130 dagar sedan, mot .Chelsea spelade en hård match mot i en match i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Chelsea kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Chelsea-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Chelseas starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Chelsea F.C. - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Chelsea F.C. i Premier League 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (16 March 2024)

  Det var 130 dagar sedan Chelsea hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Chelsea kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 137 dagar sedan Chelsea hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Chelsea kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 144 dagar sedan Chelsea hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Chelsea kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (23 February 2024)

  Det var 152 dagar sedan Chelsea hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 20:00 på Friday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Chelsea kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (17 February 2024)

  Det var 158 dagar sedan Chelsea hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Chelsea kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.