E. FrankfurtFRA
fix: history...
Resultat
E. Frankfurt, Resultat 2023-2024


Eintracht Frankfurt - Resultat 2023-2024

Eintracht Frankfurt är ett lag i Bundesliga som har spelat 18 matcher hittills under säsongen 2023-2024. E. Frankfurt har en målskillnad på 7 i dessa 18-matcher eftersom de har gjort 29 mål och släppt in 22 mål.E. Frankfurt har haft en utmanande säsong hittills med en vinstprocent på ynka 38.9% (7-7-4). Den här statistiken framhäver kampen som laget har haft under säsongen 2023-2024, med endast 7 segrar i 18 spelade matcher. Trots detta förblir E. Frankfurt och dess hängivna fans fast beslutna att vända saker och ting och gå ut som segrare i de återstående matcherna.

Resultat för Eintracht Frankfurt under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för E. Frankfurt i Bundesliga 2023-2024? E. Frankfurt har spelat totalt 18 matcher i Bundesliga Bundesliga och laget har vunnit 7 matcher, förlorat 4 matcher och 7 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 7 mål från att ha gjort 29 och släppt in 22 mål.Baserat på resultaten har E. Frankfurt haft en svår säsong hittills. De har inte kunnat prestera på den nivå de hade hoppats på, och som ett resultat har E. Frankfurt inte kunnat uppnå de resultat de önskat. Laget har kämpat med bristande konsekvens och har kämpat för att genomföra sin spelplan effektivt. Spelarna i E. Frankfurt har inte kunnat hitta sin rytm och har inte kunnat prestera på topp. Tränarstaben, som leds av Dino Toppmoller, är medveten om problemen och arbetar för att ta itu med dem. Även om E. Frankfurt inte har fått den start de ville, är de fast beslutna att vända på saker och ting och komma med bättre resultat för resten av säsongen 2023-2024. E. Frankfurt arbetar hårt för att förbättra och ser fram emot nästa matcher i hopp om en bättre prestation.

Eintracht Frankfurt - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av E. Frankfurt var 17 March 2024, vilket var för 90 dagar sedan, mot .E. Frankfurt spelade en hård match mot i en match i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 16:30 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. E. Frankfurt kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. E. Frankfurt-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men E. Frankfurts starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Eintracht Frankfurt - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Eintracht Frankfurt i Bundesliga 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (17 March 2024)

  Det var 90 dagar sedan E. Frankfurt hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 16:30 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. E. Frankfurt kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (10 March 2024)

  Det var 97 dagar sedan E. Frankfurt hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 16:30 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. E. Frankfurt kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 105 dagar sedan E. Frankfurt hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. E. Frankfurt kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (25 February 2024)

  Det var 111 dagar sedan E. Frankfurt hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. E. Frankfurt kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (18 February 2024)

  Det var 118 dagar sedan E. Frankfurt hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. E. Frankfurt kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.