EvertonEVE
fix: history...
Resultat
Everton, Resultat 2023-2024


Everton F.C. - Resultat 2023-2024

Everton F.C. är ett lag i Premier League som har spelat 21 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Everton har en målskillnad på -4 i dessa 21-matcher eftersom de har gjort 24 mål och släppt in 28 mål.Everton har haft en utmanande säsong hittills med en vinstprocent på ynka 38.1% (8-3-10). Den här statistiken framhäver kampen som laget har haft under säsongen 2023-2024, med endast 8 segrar i 21 spelade matcher. Trots detta förblir Everton och dess hängivna fans fast beslutna att vända saker och ting och gå ut som segrare i de återstående matcherna.

Resultat för Everton F.C. under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Everton i Premier League 2023-2024? Everton har spelat totalt 21 matcher i Premier League Premier League och laget har vunnit 8 matcher, förlorat 10 matcher och 3 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på -4 mål från att ha gjort 24 och släppt in 28 mål.Baserat på resultaten har Everton haft en svår säsong hittills. De har inte kunnat prestera på den nivå de hade hoppats på, och som ett resultat har Everton inte kunnat uppnå de resultat de önskat. Laget har kämpat med bristande konsekvens och har kämpat för att genomföra sin spelplan effektivt. Spelarna i Everton har inte kunnat hitta sin rytm och har inte kunnat prestera på topp. Tränarstaben, som leds av Sean Dyche, är medveten om problemen och arbetar för att ta itu med dem. Även om Everton inte har fått den start de ville, är de fast beslutna att vända på saker och ting och komma med bättre resultat för resten av säsongen 2023-2024. Everton arbetar hårt för att förbättra och ser fram emot nästa matcher i hopp om en bättre prestation.

Everton F.C. - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Everton var 16 March 2024, vilket var för 36 dagar sedan, mot .Everton spelade en hård match mot i en match i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Everton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Everton-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Evertons starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Everton F.C. - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Everton F.C. i Premier League 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (16 March 2024)

  Det var 36 dagar sedan Everton hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Everton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 43 dagar sedan Everton hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Everton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 50 dagar sedan Everton hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Everton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (24 February 2024)

  Det var 57 dagar sedan Everton hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Everton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (19 February 2024)

  Det var 62 dagar sedan Everton hade en spännande match mot i Premier League vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 20:00 på Monday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Everton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.