FiorentinaFIO
fix: history...
Resultat
Fiorentina, Resultat 2023-2024


ACF Fiorentina - Resultat 2023-2024

ACF Fiorentina är ett lag i Serie A som har spelat 20 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Fiorentina har en målskillnad på 8 i dessa 20-matcher eftersom de har gjort 29 mål och släppt in 21 mål.Fiorentina har haft en bra säsong hittills med en vinstprocent på respektabla 50% (10-4-6). Denna statistik visar att Fiorentina har presterat konsekvent under säsongen 2023-2024, med ungefär hälften av matcherna de har spelat slutade med seger. Trots vissa utmaningar förblir Fiorentina och dess hängivna fans optimistiska och säkra på sina förmågor att behålla och till och med förbättra denna vinstprocent i de återstående matcherna.

Resultat för ACF Fiorentina under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Fiorentina i Serie A 2023-2024? Fiorentina har spelat totalt 20 matcher i Serie A Serie A och laget har vunnit 10 matcher, förlorat 6 matcher och 4 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 8 mål från att ha gjort 29 och släppt in 21 mål.Baserat på resultaten har Fiorentina haft en bra säsong i Serie A hittills. Även om Fiorentina har haft några starka framträdanden, har de också haft vissa inkonsekvenser i sitt spel. Laget har visat glimtar av sin potential, men har inte kunnat prestera konsekvent på en hög nivå. Spelarna i Fiorentina har jobbat hårt och försökt förbättra sig, men det finns fortfarande områden i deras spel som behöver förfinas. Tränarstaben, som leds av Vincenzo Italiano, är medvetna om detta och arbetar på sätt att ta itu med dessa problem. Även om Fiorentina inte är där de skulle vilja vara just nu, är de optimistiska att de kan förbättras och spela bättre när säsongen 2023-2024 fortsätter.

ACF Fiorentina - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Fiorentina var 16 March 2024, vilket var för 91 dagar sedan, mot .Fiorentina spelade en hård match mot i en match i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 16:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Fiorentina kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Fiorentina-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Fiorentinas starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

ACF Fiorentina - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för ACF Fiorentina i Serie A 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (16 March 2024)

  Det var 91 dagar sedan Fiorentina hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 16:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Fiorentina kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 98 dagar sedan Fiorentina hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 16:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Fiorentina kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 105 dagar sedan Fiorentina hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:45 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Fiorentina kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (26 February 2024)

  Det var 110 dagar sedan Fiorentina hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:45 på Monday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Fiorentina kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (18 February 2024)

  Det var 118 dagar sedan Fiorentina hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Fiorentina kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.