GironaGFC
fix: history...
Resultat
Girona, Resultat 2023-2024


Girona FC - Resultat 2023-2024

Girona FC är ett lag i LaLiga som har spelat 21 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Girona har en målskillnad på 26 i dessa 21-matcher eftersom de har gjort 51 mål och släppt in 25 mål.Girona har haft en enastående säsong hittills med en imponerande vinstprocent på svindlande 76.2% (16-4-1). Denna statistik är ett bevis på det hårda arbete Girona har lagt ner, med en överväldigande majoritet av matcherna som slutade med seger under säsongen 2023-2024. Girona och dess hängivna fans är extatiska, och de ser fram emot att se laget fortsätta att dominera under de återstående matcherna av säsongen.

Resultat för Girona FC under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Girona i LaLiga 2023-2024? Girona har spelat totalt 21 matcher i LaLiga LaLiga och laget har vunnit 16 matcher, förlorat 1 matcher och 4 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 26 mål från att ha gjort 51 och släppt in 25 mål.Baserat på resultaten har Girona spelat mycket bra i LaLiga den här säsongen. Blanquivermells, Gironistes har konsekvent gjort starka prestationer och har kunnat säkra positiva resultat. Lagets kemi och sammanhållning har varit imponerande, och Girona har kunnat genomföra sin spelplan på ett effektivt sätt. Spelarna har jobbat hårt och visat mycket beslutsamhet och fokus. Tränarstaben, ledd av Michel, har också gjort ett utmärkt jobb med att förbereda Girona för varje match. Med den här spelnivån hoppas de kunna behålla sin goda form och fortsätta att nå framgångar när säsongen 2023-2024 fortskrider.

Girona FC - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Girona var 3 March 2024, vilket var för -5 dagar sedan, mot .Girona spelade en hård match mot i en match i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Girona kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Girona-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Gironas starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Girona FC - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Girona FC i LaLiga 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (3 March 2024)

  Det var -5 dagar sedan Girona hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Girona kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (25 February 2024)

  Det var 1 dagar sedan Girona hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Girona kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (18 February 2024)

  Det var 8 dagar sedan Girona hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Girona kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (10 February 2024)

  Det var 16 dagar sedan Girona hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Girona kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (3 February 2024)

  Det var 23 dagar sedan Girona hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 20:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Girona kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.