InterINT
fix: history...
Resultat
Inter, Resultat 2023-2024


F.C. Inter Milano - Resultat 2023-2024

F.C. Inter Milano är ett lag i Serie A som har spelat 20 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Inter har en målskillnad på 39 i dessa 20-matcher eftersom de har gjort 49 mål och släppt in 10 mål.Inter har haft en enastående säsong hittills med en imponerande vinstprocent på svindlande 80% (16-3-1). Denna statistik är ett bevis på det hårda arbete Inter har lagt ner, med en överväldigande majoritet av matcherna som slutade med seger under säsongen 2023-2024. Inter och dess hängivna fans är extatiska, och de ser fram emot att se laget fortsätta att dominera under de återstående matcherna av säsongen.

Resultat för F.C. Inter Milano under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Inter i Serie A 2023-2024? Inter har spelat totalt 20 matcher i Serie A Serie A och laget har vunnit 16 matcher, förlorat 1 matcher och 3 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 39 mål från att ha gjort 49 och släppt in 10 mål.Baserat på resultaten har Inter spelat mycket bra i Serie A den här säsongen. I nerazzurri, Il biscione har konsekvent gjort starka prestationer och har kunnat säkra positiva resultat. Lagets kemi och sammanhållning har varit imponerande, och Inter har kunnat genomföra sin spelplan på ett effektivt sätt. Spelarna har jobbat hårt och visat mycket beslutsamhet och fokus. Tränarstaben, ledd av Simone Inzaghi, har också gjort ett utmärkt jobb med att förbereda Inter för varje match. Med den här spelnivån hoppas de kunna behålla sin goda form och fortsätta att nå framgångar när säsongen 2023-2024 fortskrider.

F.C. Inter Milano - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Inter var 4 March 2024, vilket var för -6 dagar sedan, mot .Inter spelade en hård match mot i en match i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:45 på Monday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Inter kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Inter-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Inters starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

F.C. Inter Milano - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för F.C. Inter Milano i Serie A 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (4 March 2024)

  Det var -6 dagar sedan Inter hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:45 på Monday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Inter kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (28 February 2024)

  Det var -1 dagar sedan Inter hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:45 på Wednesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Inter kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (25 February 2024)

  Det var 1 dagar sedan Inter hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Inter kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (16 February 2024)

  Det var 10 dagar sedan Inter hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 20:00 på Friday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Inter kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (10 February 2024)

  Det var 16 dagar sedan Inter hade en spännande match mot i Serie A vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Inter kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.