LeksandLIF
fix: history...
Resultat
Leksand, Resultat 2023-2024


Leksands IF - Resultat 2023-2024

Leksands IF är ett lag i SHL som har spelat 35 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Leksand har en målskillnad på 26 i dessa 35-matcher eftersom de har gjort 109 mål och släppt in 83 mål.Leksand har haft en bra säsong hittills med en vinstprocent på respektabla 60% (21-19-14). Denna statistik visar att Leksand har presterat konsekvent under säsongen 2023-2024, med ungefär hälften av matcherna de har spelat slutade med seger. Trots vissa utmaningar förblir Leksand och dess hängivna fans optimistiska och säkra på sina förmågor att behålla och till och med förbättra denna vinstprocent i de återstående matcherna.

Resultat för Leksands IF under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Leksand i SHL 2023-2024? Leksand har spelat totalt 35 matcher i SHL SHL och laget har vunnit 21 matcher, förlorat 14 matcher och 19 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 26 mål från att ha gjort 109 och släppt in 83 mål.Baserat på resultaten har Leksand haft en bra säsong i SHL hittills. Även om Leksand har haft några starka framträdanden, har de också haft vissa inkonsekvenser i sitt spel. Laget har visat glimtar av sin potential, men har inte kunnat prestera konsekvent på en hög nivå. Spelarna i Leksand har jobbat hårt och försökt förbättra sig, men det finns fortfarande områden i deras spel som behöver förfinas. Tränarstaben, som leds av Björn Hellkvist, är medvetna om detta och arbetar på sätt att ta itu med dessa problem. Även om Leksand inte är där de skulle vilja vara just nu, är de optimistiska att de kan förbättras och spela bättre när säsongen 2023-2024 fortsätter.

Leksands IF - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Leksand var 12 March 2024, vilket var för 40 dagar sedan, mot .Leksand spelade en hård match mot i en match i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:00 på Tuesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Leksand kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Leksand-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Leksands starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Leksands IF - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Leksands IF i SHL 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (12 March 2024)

  Det var 40 dagar sedan Leksand hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:00 på Tuesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Leksand kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 43 dagar sedan Leksand hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Leksand kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (7 March 2024)

  Det var 45 dagar sedan Leksand hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:00 på Thursday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Leksand kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (5 March 2024)

  Det var 47 dagar sedan Leksand hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:00 på Tuesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Leksand kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 50 dagar sedan Leksand hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Leksand kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.