LinköpingLHC
fix: history...
Resultat
Linköping, Resultat 2023-2024


Linköping HC - Resultat 2023-2024

Linköping HC är ett lag i SHL som har spelat 35 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Linköping har en målskillnad på 10 i dessa 35-matcher eftersom de har gjort 102 mål och släppt in 92 mål.Linköping har haft en bra säsong hittills med en vinstprocent på respektabla 57.1% (20-17-15). Denna statistik visar att Linköping har presterat konsekvent under säsongen 2023-2024, med ungefär hälften av matcherna de har spelat slutade med seger. Trots vissa utmaningar förblir Linköping och dess hängivna fans optimistiska och säkra på sina förmågor att behålla och till och med förbättra denna vinstprocent i de återstående matcherna.

Resultat för Linköping HC under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Linköping i SHL 2023-2024? Linköping har spelat totalt 35 matcher i SHL SHL och laget har vunnit 20 matcher, förlorat 15 matcher och 17 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 10 mål från att ha gjort 102 och släppt in 92 mål.Baserat på resultaten har Linköping haft en bra säsong i SHL hittills. Även om Linköping har haft några starka framträdanden, har de också haft vissa inkonsekvenser i sitt spel. Laget har visat glimtar av sin potential, men har inte kunnat prestera konsekvent på en hög nivå. Spelarna i Linköping har jobbat hårt och försökt förbättra sig, men det finns fortfarande områden i deras spel som behöver förfinas. Tränarstaben, som leds av Klas Östman, är medvetna om detta och arbetar på sätt att ta itu med dessa problem. Även om Linköping inte är där de skulle vilja vara just nu, är de optimistiska att de kan förbättras och spela bättre när säsongen 2023-2024 fortsätter.

Linköping HC - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Linköping var 5 March 2024, vilket var för -7 dagar sedan, mot .Linköping spelade en hård match mot i en match i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:00 på Tuesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Linköping kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Linköping-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Linköpings starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Linköping HC - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Linköping HC i SHL 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (5 March 2024)

  Det var -7 dagar sedan Linköping hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:00 på Tuesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Linköping kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var -4 dagar sedan Linköping hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:15 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Linköping kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (29 February 2024)

  Det var -2 dagar sedan Linköping hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:00 på Thursday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Linköping kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (27 February 2024)

  Det var 0 dagar sedan Linköping hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 18:00 på Tuesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Linköping kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (24 February 2024)

  Det var 2 dagar sedan Linköping hade en spännande match mot i SHL vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Linköping kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.