M'gladbachGLA
fix: history...
Resultat
M'gladbach, Resultat 2023-2024


Borussia Mönchengladbach - Resultat 2023-2024

Borussia Mönchengladbach är ett lag i Bundesliga som har spelat 18 matcher hittills under säsongen 2023-2024. M'gladbach har en målskillnad på -3 i dessa 18-matcher eftersom de har gjort 35 mål och släppt in 38 mål.M'gladbach har haft en utmanande säsong hittills med en vinstprocent på ynka 27.8% (5-5-8). Den här statistiken framhäver kampen som laget har haft under säsongen 2023-2024, med endast 5 segrar i 18 spelade matcher. Trots detta förblir M'gladbach och dess hängivna fans fast beslutna att vända saker och ting och gå ut som segrare i de återstående matcherna.

Resultat för Borussia Mönchengladbach under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för M'gladbach i Bundesliga 2023-2024? M'gladbach har spelat totalt 18 matcher i Bundesliga Bundesliga och laget har vunnit 5 matcher, förlorat 8 matcher och 5 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på -3 mål från att ha gjort 35 och släppt in 38 mål.Baserat på resultaten har M'gladbach haft en svår säsong hittills. De har inte kunnat prestera på den nivå de hade hoppats på, och som ett resultat har M'gladbach inte kunnat uppnå de resultat de önskat. Laget har kämpat med bristande konsekvens och har kämpat för att genomföra sin spelplan effektivt. Spelarna i M'gladbach har inte kunnat hitta sin rytm och har inte kunnat prestera på topp. Tränarstaben, som leds av Gerardo Seoane, är medveten om problemen och arbetar för att ta itu med dem. Även om M'gladbach inte har fått den start de ville, är de fast beslutna att vända på saker och ting och komma med bättre resultat för resten av säsongen 2023-2024. M'gladbach arbetar hårt för att förbättra och ser fram emot nästa matcher i hopp om en bättre prestation.

Borussia Mönchengladbach - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av M'gladbach var 2 March 2024, vilket var för -4 dagar sedan, mot .M'gladbach spelade en hård match mot i en match i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. M'gladbach kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. M'gladbach-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men M'gladbachs starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Borussia Mönchengladbach - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Borussia Mönchengladbach i Bundesliga 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var -4 dagar sedan M'gladbach hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. M'gladbach kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (24 February 2024)

  Det var 2 dagar sedan M'gladbach hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. M'gladbach kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (17 February 2024)

  Det var 9 dagar sedan M'gladbach hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 17:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. M'gladbach kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (10 February 2024)

  Det var 16 dagar sedan M'gladbach hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. M'gladbach kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (3 February 2024)

  Det var 23 dagar sedan M'gladbach hade en spännande match mot i Bundesliga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 14:30 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. M'gladbach kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.