QPRQPR
fix: history...
Resultat
QPR, Resultat 2023-2024


Queens Park Rangers F.C. - Resultat 2023-2024

Queens Park Rangers F.C. är ett lag i Championship som har spelat 28 matcher hittills under säsongen 2023-2024. QPR har en målskillnad på -15 i dessa 28-matcher eftersom de har gjort 24 mål och släppt in 39 mål.QPR har haft en utmanande säsong hittills med en vinstprocent på ynka 21.4% (6-6-16). Den här statistiken framhäver kampen som laget har haft under säsongen 2023-2024, med endast 6 segrar i 28 spelade matcher. Trots detta förblir QPR och dess hängivna fans fast beslutna att vända saker och ting och gå ut som segrare i de återstående matcherna.

Resultat för Queens Park Rangers F.C. under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för QPR i Championship 2023-2024? QPR har spelat totalt 28 matcher i Championship Championship och laget har vunnit 6 matcher, förlorat 16 matcher och 6 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på -15 mål från att ha gjort 24 och släppt in 39 mål.Baserat på resultaten har QPR haft en svår säsong hittills. De har inte kunnat prestera på den nivå de hade hoppats på, och som ett resultat har QPR inte kunnat uppnå de resultat de önskat. Laget har kämpat med bristande konsekvens och har kämpat för att genomföra sin spelplan effektivt. Spelarna i QPR har inte kunnat hitta sin rytm och har inte kunnat prestera på topp. Tränarstaben, som leds av Marti Cifuentes Corvillo, är medveten om problemen och arbetar för att ta itu med dem. Även om QPR inte har fått den start de ville, är de fast beslutna att vända på saker och ting och komma med bättre resultat för resten av säsongen 2023-2024. QPR arbetar hårt för att förbättra och ser fram emot nästa matcher i hopp om en bättre prestation.

Queens Park Rangers F.C. - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av QPR var 16 March 2024, vilket var för 130 dagar sedan, mot .QPR spelade en hård match mot i en match i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. QPR kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. QPR-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men QPRs starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Queens Park Rangers F.C. - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Queens Park Rangers F.C. i Championship 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (16 March 2024)

  Det var 130 dagar sedan QPR hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. QPR kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 137 dagar sedan QPR hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. QPR kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (6 March 2024)

  Det var 140 dagar sedan QPR hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:45 på Wednesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. QPR kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 144 dagar sedan QPR hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. QPR kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (24 February 2024)

  Det var 151 dagar sedan QPR hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. QPR kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.