SouthamptonSOU
fix: history...
Resultat
Southampton, Resultat 2023-2024


Southampton F.C. - Resultat 2023-2024

Southampton F.C. är ett lag i Championship som har spelat 28 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Southampton har en målskillnad på 21 i dessa 28-matcher eftersom de har gjort 53 mål och släppt in 32 mål.Southampton har haft en enastående säsong hittills med en imponerande vinstprocent på svindlande 60.7% (17-7-4). Denna statistik är ett bevis på det hårda arbete Southampton har lagt ner, med en överväldigande majoritet av matcherna som slutade med seger under säsongen 2023-2024. Southampton och dess hängivna fans är extatiska, och de ser fram emot att se laget fortsätta att dominera under de återstående matcherna av säsongen.

Resultat för Southampton F.C. under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Southampton i Championship 2023-2024? Southampton har spelat totalt 28 matcher i Championship Championship och laget har vunnit 17 matcher, förlorat 4 matcher och 7 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 21 mål från att ha gjort 53 och släppt in 32 mål.Baserat på resultaten har Southampton spelat mycket bra i Championship den här säsongen. The Saints har konsekvent gjort starka prestationer och har kunnat säkra positiva resultat. Lagets kemi och sammanhållning har varit imponerande, och Southampton har kunnat genomföra sin spelplan på ett effektivt sätt. Spelarna har jobbat hårt och visat mycket beslutsamhet och fokus. Tränarstaben, ledd av Russell Martin, har också gjort ett utmärkt jobb med att förbereda Southampton för varje match. Med den här spelnivån hoppas de kunna behålla sin goda form och fortsätta att nå framgångar när säsongen 2023-2024 fortskrider.

Southampton F.C. - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Southampton var 16 March 2024, vilket var för 130 dagar sedan, mot .Southampton spelade en hård match mot i en match i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Southampton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Southampton-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Southamptons starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Southampton F.C. - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Southampton F.C. i Championship 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (16 March 2024)

  Det var 130 dagar sedan Southampton hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Southampton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (9 March 2024)

  Det var 137 dagar sedan Southampton hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Southampton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (6 March 2024)

  Det var 140 dagar sedan Southampton hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:45 på Wednesday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Southampton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (2 March 2024)

  Det var 144 dagar sedan Southampton hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Southampton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (24 February 2024)

  Det var 151 dagar sedan Southampton hade en spännande match mot i Championship vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 15:00 på Saturday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Southampton kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.