ValenciaVLN
fix: history...
Resultat
Valencia, Resultat 2023-2024


Valencia C.F. - Resultat 2023-2024

Valencia C.F. är ett lag i LaLiga som har spelat 21 matcher hittills under säsongen 2023-2024. Valencia har en målskillnad på 3 i dessa 21-matcher eftersom de har gjort 27 mål och släppt in 24 mål.Valencia har haft en bra säsong hittills med en vinstprocent på respektabla 42.9% (9-5-7). Denna statistik visar att Valencia har presterat konsekvent under säsongen 2023-2024, med ungefär hälften av matcherna de har spelat slutade med seger. Trots vissa utmaningar förblir Valencia och dess hängivna fans optimistiska och säkra på sina förmågor att behålla och till och med förbättra denna vinstprocent i de återstående matcherna.

Resultat för Valencia C.F. under säsongen 2023-2024

Så vad kan vi säga om resultaten för Valencia i LaLiga 2023-2024? Valencia har spelat totalt 21 matcher i LaLiga LaLiga och laget har vunnit 9 matcher, förlorat 7 matcher och 5 matcher har slutat oavgjort. Dessutom har de en målskillnad på 3 mål från att ha gjort 27 och släppt in 24 mål.Baserat på resultaten har Valencia haft en bra säsong i LaLiga hittills. Även om Valencia har haft några starka framträdanden, har de också haft vissa inkonsekvenser i sitt spel. Laget har visat glimtar av sin potential, men har inte kunnat prestera konsekvent på en hög nivå. Spelarna i Valencia har jobbat hårt och försökt förbättra sig, men det finns fortfarande områden i deras spel som behöver förfinas. Tränarstaben, som leds av Ruben Baraja, är medvetna om detta och arbetar på sätt att ta itu med dessa problem. Även om Valencia inte är där de skulle vilja vara just nu, är de optimistiska att de kan förbättras och spela bättre när säsongen 2023-2024 fortsätter.

Valencia C.F. - Resultat senaste matchen

Den senaste matchen som spelades av Valencia var 17 March 2024, vilket var för 90 dagar sedan, mot .Valencia spelade en hård match mot i en match i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Valencia kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort. Valencia-fansen var lite besvikna över resultatet av spelet, men Valencias starka ansträngning och beslutsamhet erkändes.

Valencia C.F. - Resultat senaste fem matcherna

De senaste fem matcherna för Valencia C.F. i LaLiga 2023-2024 spelades mot följande lag:

 • - , undefined-undefined (17 March 2024)

  Det var 90 dagar sedan Valencia hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Valencia kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (10 March 2024)

  Det var 97 dagar sedan Valencia hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Valencia kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (3 March 2024)

  Det var 104 dagar sedan Valencia hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Valencia kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (25 February 2024)

  Det var 111 dagar sedan Valencia hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Valencia kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.

 • - , undefined-undefined (18 February 2024)

  Det var 118 dagar sedan Valencia hade en spännande match mot i LaLiga vilket resulterade i oavgjort undefined-undefined. Matchen, som spelades på 19:00 på Sunday, såg att båda lagen visade beslutsamhet och skicklighet under hela matchen. Valencia kunde göra mål men gjorde lika mycket, matchen slutade oavgjort.